Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Search results (articole)


Hrană sănătoasă cu Asociația de Susținere a Agriculturii Țărănești (ASAT)

scris de Creionetica, 31-03-2020

Hrană sănătoasă cu Asociația de Susținere a Agriculturii Țărănești (ASAT)
ASAT face legătura între consumatori responsabili din mediul urban și fermieri locali.

Finalizarea proiectului Turnu 21 - Elaborarea Strategiei de dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității pentru Municipiul Turnu Măgurele

scris de REPER21, 04-12-2017

Finalizarea proiectului  Turnu 21 - Elaborarea Strategiei de dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității pentru Municipiul Turnu Măgurele
Municipiul Turnu Măgurele, împreună cu partenerii săi Asociația URBANIUM și S.C. Jasmin Med.San.S.R.L, finalizează pe 04.12.2017 proiectul „Turnu 21 – Elaborarea Strategiei de dezvoltare locală plasară sub responsabilitatea comunității pentru Municipiul Turnu Măgurele”, contract POCU/85/5.1/106594.

Anunt selectie facilitator comunitar

scris de REPER21, 25-09-2017

Anunt selectie facilitator comunitar
În vederea realizării activității de animare a partenerilor locali și mobilizarea celor două comunități marginalizate vizate de SDL Turnu 21, subactivitatea 3.2 – Identificarea și implicarea unui facilitator extern în procesul de construcție al SDL Turnu 21 este necesară achiziționarea serviciilor de facilitare comunitară.

Rezultate selectie Curs Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 20-06-2017

Rezultate selectie Curs Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects
Societatea pentru Consum Responsabil anunţă finalizarea etapei de selectie la proiectul "Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects". Cursul se adreseaza lucrătorilor de tineret si e organizat de asociatia Societatea pentru Consum Responsabil, se va desfasura in Aiud, jud. Alba in perioada 1-9 iulie 2017.

Rezultate selectie etapa 1. Curs Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 13-06-2017

Rezultate selectie etapa 1. Curs Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects
Societatea pentru Consum Responsabil anunţă finalizarea etapei 1 de selectie la proiectul "Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects". Cursul se adreseaza lucrătorilor de tineret si e organizat de asociatia Societatea pentru Consum Responsabil, si se va desfasura in Aiud, jud. Alba in perioada 1-9 iulie 2017.

Curs Erasmus+. Învaţă să porţi de grijă planetei în proiectele tale educaţionale!

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 06-06-2017

Curs Erasmus+. Învaţă să porţi de grijă planetei în proiectele tale educaţionale!
29 de formatori şi facilitatori de tineret din nouă ţări europene vor învăţa pe parcursul a 8 zile cum să îşi reducă impactul asupra mediului în activităţile educaţionale pe care le desfăşoară. Si tu poţi fi unul dintre ei! Societatea pentru Consum Responsabil te invită la cursul gratuit “Redu, Reutilizează Reciclează în Proiecte de Tineret” (1-9 iulie 2017, Aiud, jud. Alba). Termen limită încriere: 11 iunie.

"Fara Risipa" te duce in Italia!

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 10-05-2017

"Fara Risipa" te duce in Italia!
Vrei sa faci o schimbare in orasul tau dar inca nu stii ce anume? Sau poate ai deja o idee despre ce ai vrea sa schimbi dar nu stii cum sa incepi… Ei bine, daca iti place natura, sa iti petreci timpul liber in moduri cat mai prietenoase cu mediul si, mai ales, daca esti interesat de subiecte precum “sustenabilitatea”, atunci locul tau e la schimbul de tineri Gândește global, acționează local.

EcoPartner la final

scris de Centrul National pentru Productie si Consum Durabile, 18-04-2017

EcoPartner la final
Parteneriat pentru Ecoinovare, un proiect care a vizat cooperarea intre partenerii romani si cei elvetieni dar si cooperarea organizatiilor si institutiilor din Romania in vederea promovarii, formarii expertilor si demonstrarii beneficiilor ecoinovarii in companii.

Mobilitate Urbană Sustenabilă. Concluziile primei Cafenele Publice organizată la Aiud la iniţiativa primăriei!

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 22-03-2017

Mobilitate Urbană Sustenabilă. Concluziile primei Cafenele Publice organizată la Aiud la iniţiativa primăriei!
Primăria Municipiului Aiud în parteneriat cu Societatea pentru Consum Responsabil au invitat aiudenii la dialog pe tema Planului de Mobilitate Urbană Durabilă Aiud (PMUD), aflat în dezbatere publică în perioada 2.02-17.03 2016. În decursul zilei de joi, 16 martie, 26 de aiudeni şi-au adus contribuţia la îmbunătăţirea acestui plan prin participarea la o dezbatere publică organizată într-o cafenea. Dezbaterea a fost bine primită în rândul societății civile, cu participare num
Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro