Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Despre coordonatorul retelei - REPER21

Scris de: REPER21


Promovam Dezvoltarea Durabila si Responsabilitatea Sociala!

Actiunile asociatiei vizeaza:

valorile dezvoltarii durabile: eficacitea economica, echitatea sociala si echilibrul mediului

 • normele de referinta: modelul social european, cadrul Uniunii Europene in domeniul mediului, conventiile Organizatiei Internationale a Muncii, Global Compact, Global Reporting Initiative etc.
 • instrumentele de implementare: etichete ecologice, standarde pentru reporting, coduri de conduita, rating extra-financiar, ghiduri de autoanaliza etc.
 • Suntem o RETEA!

  Imbinarea cu succes a abordarilor economice, sociale si ecologice, este o misiune complexa. Constienti de faptul ca demersul "cavalerului singuratic" este ineficient am adoptat o strategie de lucru in retea care genereaza inteligenta colectiva. Ne propunem sa activam organizatiile societatii civile, firmele si institutiile publice pentru a identifica impreuna “cele mai bune practici”, pentru crea si testa impreuna instrumente, metode si procese de Responsabilitate Sociala.

  Actionam in spatiul european!

  Suntem constienti de necesitatea unui cadru european pentru promovarea unei economii responsabile. Toate activitatile noastre sunt in concordanta cu modelul social european, care valorizeaza dezvoltarea durabila, economia bazata pe cunoastere, munca si calitatea acesteia.

  Reper21 incurajeaza implicarea voluntara - a cetatenilor, antreprenorilor, salariatilor si consumatorilor responsabili - in construirea unei societati romanesti si europene bazata pe competitivitate economica, echitate sociala si echilibrul mediului.


  Termeni si Conditii    Contact

  Reper 21


  Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

  License

  Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
  Creative Commons Attribution 4.0 International license.

  Gazduit de HostX.ro