Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?


Creionetica
Bucuresti, RomaniaCreionăm idei cu simț etic.

statusMisiune / Activitate:

Creionetica este o agenție de comunicare si producție multimedia dedicată cauzelor societale. Ne-am propus să contribuim la dezvoltarea societatii civile si, in special, a ONG-urilor.

Contributie la dezvoltarea durabila

Prin grafică, scriere creativă, video, audio, fotografie, web design și evenimente interactive contribuim la dezvoltarea unei societăți echilibrate. Credem că businessul ar trebui să coexiste cu ecologia și echitatea și spre asta ne vom concentra toate eforturile.Speranța în aer. Dialog cu Tim Flannery

Speranța în aer. Dialog cu Tim Flannery
Între 06 - 11 aprilie, Editura Seneca îl invită pe Tim Flannery în România pentru trei dezbateri despre situația exactă a încălzirii globale, în special cea a României, și soluțiile practice la această problemă. Unul dintre cei mai renumiți autori contemporani de cărți de mediu, își va lansarea noua carte „Speranța în aer” și invită la dialog oamenii de afaceri, studenții, activiștii și reprezentanții guvernamentali.

Serile ONG: Tipologii feminine în advertising

Serile ONG: Tipologii feminine în advertising
Duminică, 29 martie, de la ora 19:00, Agenția Creionetica vă provoacă la o discuție și un atelier de colaje pe tema stereotipurilor de gen folosite în publicitate, în cadrul Serilor ONG. Gazda atelierului este Incubator107, situat pe str. Traian, nr. 7, București.

Serile ONG: Istoria vizuală a organizațiilor societății civile

Data: 27.2.2015 - 27.2.2015

Serile ONG: Istoria vizuală a organizațiilor societății civile
Cu ocazia Zilei Mondiale a ONG-urilor de vineri, 27 februarie, agenția Creionetica vă invită de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, (Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1, 3 minute de piața C.A. Rosetti). “Serile ONG” continuă cu discuții interesante despre parcursul și evoluția vizuală a organizațiilor societății civile de acum o sută de ani și până în prezent.

Piesa de teatru Ziua in care nu se cumpara nimic

Data: 8.2.2015 - 8.2.2015

Piesa de teatru Ziua in care nu se cumpara nimic
“Ziua în care nu se cumpără nimic” e povestea unor tineri care luptă pentru o lume mai bună. Au nevoie să fie ascultați. Actorii sunt atât personajele cât și naratorii vieții personajelor. Spectacolul explorează limitele și motivațiile implicării tinerilor, văzuți într-un univers mereu proiectat, schematizat, redus la esență, o materializare a distanței pe care personajele par s-o simtă față de acțiunile lor. Teaser video: https://www.youtube.com/watch?v=jrFK41WNw

Lansarea proiectului “Al treilea spațiu al cetățeniei active”

Data: 24.7.2014 - 24.7.2014

Lansarea proiectului “Al treilea spațiu al cetățeniei active”
Fundația Progress alături de partenerii ei anunță organizarea conferinței de lansare a proiectului “Al treilea spațiu al cetățeniei active” ce va avea loc joi, 24 iulie 2014, ora 10.30, la Biblioteca MetropolitanăBucurești din Str. Tache Ionescu, nr. 4, sector 1.

Asociația Komunitas organizează cea de-a 2-a amplasare a Acumulatorului Urban Mobil, in CARTIERUL TEI

Asociația Komunitas organizează cea de-a 2-a amplasare a  Acumulatorului Urban Mobil, in CARTIERUL TEI
În weekendul 11-13 iulie 2014, Asociația Komunitas organizează în cartierul Tei, pe strada Teiul Doamnei nr. 19 (în faţa Oficiului Poştal nr. 38) cea de-a 2-a amplasare a Acumulatorului Urban Mobil, denumit AcUM. În fiecare dintre cele trei zile, AcUM va funcţiona între orele 11-21.

“Filmat în comunitatea mea”, proiectii de documentare la Cinema Elvira Popescu

“Filmat în comunitatea mea”, proiectii de documentare la Cinema Elvira Popescu
Pentru mulţi elevi din Bucureşti şi nu numai, anul şcolar se apropie de final. Pentru elevii implicaţi în proiectul de educaţie prin film documentar al Asociaţiei VIRA anul şcolar se va încheia cu o experienţă educaţională în plus.

Workshop de Comunicare alternativa pentru ONG-uri

Data: 10.5.2014 - 10.5.2014

Workshop de Comunicare alternativa pentru ONG-uri
Prin creativitate, idei cu bugete mici si o abordare neconvetionala, ONG-urile pot atrage atentia asupra cauzelor pe care le sustin. Participa si tu la workshopul “Comunicare alternativa pentru ONG-uri”, organizat de TechSoup Romania si Agentia Creionetica la ONG Fest. Atelierul va avea loc sambata, 10 mai 2014, de la ora 11:00 in cadrul Targului National ONG Fest, in parcul Herastrau, intarea Charles de Gaulle, cort A.

Serile ONG: despre comunicarea cu schepsis - runda 3

Data: 16.4.2014 - 16.4.2014

Serile ONG: despre comunicarea cu schepsis - runda 3
Agenția Creionetica adună din nou ONG-urile la un ceai și o dezbatere despre comunicare și importanța ei într-o organizatie. Miercuri, 16 aprilie, de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, (Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1, 3 minute de piața C.A. Rosetti) “Serile ONG” continuă cu discuții interesante despre identitatea organizației, neconvenționalul în comunicarea, alături de câteva proiecții ale unor campanii creative și de succes.
Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro