Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?


Cercetasii Sibieni - scouts.ro
Sibiu, RomaniaAventurier!

statusMisiune / Activitate:

Misiunea Cercetăşiei în societatea româneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune şi o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

Implicarea tinerilor într-un proces educativ non-formal, pe toată durata anilor în care se formează ca indivizi.

Utilizarea unei metode specifice, care face din fiecare individ principalul agent al propriei dezvoltări ca persoană încrezatoare, motivată, responsabilă şi deschisă.

Sprijinirea tinerilor în stabilirea unui sistem de valori bazat pe principii spirituale, sociale şi individuale, aşa cum sunt ele exprimate prin Promisiune şi Lege.

Contributie la dezvoltarea durabila

Educatie experientiala pentru proprii membri si comunitatea locala. Protectia mediului. Stil de viata sanatos. Dezvoltare personala. Descopera si imparte descoperirile.Expeditia Junior Velier 2013 - adventure of a lifetime!

Expeditia Junior Velier 2013 - adventure of a lifetime!
Proiect local al anului 2013 derulat de Centrul Local Heintz Dezideriu Sibiu, www.scouts.ro, pentru a marca aniversarea a 100 de ani de cercetasie in Romania.Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro