Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Rezultate selectie Curs Reduce, Reuse, Recycle in Youth ProjectsSocietatea pentru Consum Responsabil anunţă finalizarea etapei de selectie la proiectul "Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects". Cursul se adreseaza lucrătorilor de tineret si e organizat de asociatia Societatea pentru Consum Responsabil, se va desfasura in Aiud, jud. Alba in perioada  1-9 iulie 2017.

REZULTATE SELECŢIE

Selecţia candidaturilor depuse pentru participarea la proiectul "Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects" s-a încheiat, având la bază informaţiile enunţate în apelul pentru candidatura.

Candidaţii selectaţi să participe la etapa finală de selecţie sunt: Barbu Gabriela -Cluj, Coţos Ioana - Suceava, Fiţ

Ana- Timişoara, Oancea Adina- Sibiu, Gheorghe Denisa- Dambovita, Andrioaie Ana-Maria- Bacau.

În cazul în care nu vă regăsiți pe această listă  înseamnă că fie nu sunteți selectat(ă) fie ca aplicaţia dvs. nu a fost eligibilă.

Pentru a fi la curent cu noutatile asociaţiei Societatea pentru Consum Responsabil ramaneti conectati pe  pagina noastră de facebook.

Pentru orice neclarităţi privind procesul de preselecţie la curs va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa src.romania@gmail.com.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 1 – Mobilitatea lucrătorilor de tineret.

Organizația gazdă a proiectului, Societatea penru Consum Responsabil este o asociație non-profit care implementează proiecte în domeniul consumului și producției sustenabile, al dezvoltării durabile și consumului colaborativ, educației, actionând înspre dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a comunităților locale în particular, și a societății umane în general. Activitățile SRC includ proiecte de educație și consultanță, și sunt îndreptate spre dezvoltarea înțelegerii și punerii în aplicare a conceptului de consum responsabil în mod special în rândul tinerilor.

 

* Lucrătorul de tineret reprezintă o resursă pentru tineri, organizaţii şi comunităţi, realizând activităţi de informare, îndrumare şi sprijin pentru tineri. Rolul lui este să-i ajute pe tineri să se descurce şi să-şi dezvolte abilităţile. Totodată, tinerii pot fi ajutaţi să se integreze mai uşor în comunitate.


Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro