Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Lansarea proiectului "Balkan Velo Trail - BVT 13"

Scris de: CarpatBike


In luna ianuarie 2011, Comisia Europeana a lansat un proiect regional de promovare a unei noi rute cicloturistice in cadrul retelei EuroVelo - Balkan Velo Trail - BVT 13. Aceasta initiativa este strans legata de noua routa ICT (Iron Curtain Trail), traseul cicloturistic al Cortinei de Fier.
In cadrul acestui proiect, CarpatBike a fost invitat ca partener din partea Romaniei, alaturi de ASWM - Bulgaria (Asociatia Municipalitatilor de Sud - Vest), Municipalitatea Nevrokopi - Grecia, Business Information and Consulting Centre - Bulgaria, Centre for Development of South - East Planning Region si Centre for Development of East Planning Region din Macedonia.

Proiectul tinteste dezvoltarea turismului alternativ in zona transfrontaliera a tarilor implicate si includerea Traseului Cortinei de Fier pe lista de prioritati a autoritatilor locale si nationale din tarile implicate. Speram ca acest proiect sa contribuie, de asemenea, la cresterea interesului pentru protectia mediului si a dezvoltarii durabile.

Traseul face parte din EuroVelo, reteaua cicloturistica a Europei, care dispune in prezent de 12 rute finalizate, intinse pe 45.000 de kilometri, dar si rute planificate, la nivel regional si national.

Valoarea totala a proiectului este de 55.400 euro, la care Uniunea Europeana contribuie cu 41.500 euro. Din acest fond, Romania va dispune de aproximativ 8.700 euro pentru identificarea partenerilor, conditiilor si propunerea traseului de cicloturism.

Pentru informatii suplimentare:

Oana Soare - manager and founder CarpatBike

oana@carpatbike.ro, 0740166791Connections:


Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/reperver/public_html/societal/functii.php on line 533

- nici un articol -

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/reperver/public_html/societal/functii.php on line 541Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro