Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Gala Premiilor Participarii Publice are loc pe 10 noiembrie

Scris de: REPER21


Data: 10.11.2011 - 10.11.2011

De doi ani descoperim la Gala Premiilor Participarii Publice – G3P oameni, institutii sau organizatii care au reusit sa treaca de bariera comoditatii, inertiei sau lipsei de incredere in autoritatile publice. An de an, prin povestile si oamenii premiati la Gala traducem conceptul de participare publica in lucruri concrete, vizibile si benefice pentru comunitate. Gala Premiilor Participarii Publice nu este doar o competitie, ci este un reper, un indemn la a spune ca "uite dom’le ca se poate" , fie ca vorbim de un cetatean obisnuit, de o organizatie mica, de un grup de cetateni sau de o instituţie publică.

CeRe – Centrul de Resurse pentru Participare Publica va organiza cea de-a treia editie a Galei Premiilor Participarii Publice pe 10 noiembrie.

La editia trecut am sarbatorit participarea publica din Romania alaturi de cei 10 premianti: biciclistii cu zvac de la Asociatia "Bate Saua sa priceapa Iapa", cetatenii de la "Asociatia Bucuresti" la vanatoare de dezvoltatori imobiliari care strica prin proiectele lor fata orasului, salvatorii de la "Agent Green" care n-au lasat sa inainteze asfaltul in padurea Retezat, oamenii de la "Asociatia Salveaza Vieti", care stau cu ochiul si urechea la sistemul medical din Romania, doamna Mihaela Mihalache, mama care nu s-a lasat coplesita de dizabilitatile fiilor ei si a contribuit la deschiderea unui centru de zi pentru copii aflati in situatii similare. Le-am aplaudat in forta si pe "printesele razboinice" de la "SOS Infertilitatea", le-am transmis toata admiratia stimabililor de la Primaria Municipiului Iasi, le-am admirat consecventa celor de la Partida Romilor din Braila care au reusit sa transforme o groapa de gunoi in loc de joaca pentru copii. Ii dam exemplu in fiecare zi si pe ceilalti premianti ai Galei, care imbogatesc lista castigatorilor si premiilor speciale: locatarii blocurilor din jurul parcului Emil Garleanu, Asociația locatarilor din blocul B23 bis impreuna cu Ziarul Ring, echipa care a contribuit la campania "Luati-ne banii frumos"si nu in cele din urma, caricaturistul Ion Barbu – omul premiat de CeRe pentru ca este CETATEAN.

Pentru informatii suplimentare:

Silvia Boeriu / Coordonator PR CeRe / silvia@ce-re.ro / 0721 215 260


Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro