Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Barometrul Liderilor ONG 2016

Scris de: REPER21


De cate ori ati fost intrebati ce reprezinta sectorul ONG in Romania? De cate ori ati avut dv. nevoie sa stiti mai multe despre sectorul ONG romanesc? Si de cate ori nu ati avut raspunsuri?

In 2016 Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) relanseaza un amplu efort de cercetare asupra sectorului neguvernamental din Romania. Unul dintre cele mai importante instrumente pentru aceasta cercetare este Barometrul Liderilor ONG. Pentru realizarea acestuia, invitam personalul de conducere al organizatiilor neguvernamentale din Romania, sa completeze chestionarul care poate fi accesat aici.

Raspunsurile, care vor fi prelucrate exclusiv statistic, sunt extrem de importante pentru realizarea unui studiu privind sectorul ONG din Romania si vor beneficia de confidentialitate.

Termenul limita de completare este 25 august 2016.

Barometrul va fi publicat in ultimul trimestru al acestui an, iar studiul despre sectorul ONG va aparea in primul trimestru al anului 2017. Studiul anterior « România 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinţe, provocări » poate fi descarcat de aici.

Pentru orice nelamuriri privind completarea chestionarului ne puteti contacta la adresa de e-mail valentin.burada[a]fdsc.ro sau telefon 0213100181, persoana de contact Valentin Burada.


Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro