Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Atelierul de scenarii « ONG 2020 » la Universitatea de Vara

Scris de: REPER21


Societal cauta ONG-isti cu viziune pentru atelierul “ONG 2020”. Acesta va fi organizat in cadrul primei Universitati de Vara a retelei Societal, care va avea loc la Miercurea Ciuc, in perioada 19 - 23 septembrie 2012*. Termenul pentru inscrieri este 1 septembrie!

Te-ai intrebat vreodata cum vor arata ONG-urile la orizontul 2020? Dar proiectele pe care le vor realiza atunci? Care va fi rolul si marja de actiune a sectorului neguvernamental intr-o lume care, inevitabil, in urmatorii ani va trebui sa se confrunte cu fenomene de oamploare inedita, precum incalzirea globala si penuria resurselor de petrol?

Daca iti place sa fii “vizionar”, te invitam la atelierul “ONG 2020”! Participantii vor utiliza o metoda inovatoare, si anume constructia participativa de scenarii, pentru a explora impreuna diferite “viitoruri posibile” pentru organizatiile lor. Si nu doar atat, dar se si filmeaza! Cele mai relevante concluzii ale atelierului vor fi folosite pentru realizarea unui scurt film documentar. Atunci, atentie…motor!

Conditiile de inscriere

La Universitatea de vara, vor participa 100 de ONG-isti. Dintre acestia, 20 vor lua partela atelierul ONG 2020. Esti interesat? Scrie-ne pe adresa contact@societal.ro pana pe 1 septembrie 2012. Mesajul tau trebuie sa contina: numele si prenumele, datele de contact, denumirea ONG-ului si functia pe care o ocupi. Totodata, trimite-ne un scurt “scenariu” (maxim 1 pagina) privind evolutia ONG-ului tau la orizontul 2020. Vom selecta  participantii pe baza acestui exercitiu de imaginatie.

Toate costurile de transport, cazare si masa sunt asigurate prin proiectul Societal.

Principiul nediscriminarii reprezinta un pilon important pentru proiectul Societal. Ca urmare, selectarea participantilor la atelier se va realiza indiferent de rasa, religia, apartenenta etnica, sexul, varsta, orientarea sexuala, dizabilitatile sau statutul social al candidatilor.

Afla care este Programul "ONG 2020".

Societal (sau "Competente si instrumente pentru adoptarea responsabilitatii sociale si de mediu in cadrul organizatiilor societatii civile") este un proiect realizat de Asociatia REPER21, in parteneriat cu ANPCDEFP si Asociatia CRIES, si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Articole conexe:

 

*Planificata initial pentru perioada 22 - 26 august, Universitatea de Vara a fost reprogramata pentru 19 - 23 septembrie 2012.


Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro