Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

Atelierul “Marca Eveniment responsabil” la Universitatea de Vara

Scris de: REPER21


Data: 19.9.2012 - 23.9.2012

ONG-ul tau organizeaza un festival, o conferinta sau un happening urban? Vrei sa obtina marca "Eveniment Responsabil"? Atunci Societal te asteapta la “Universitatea de Vara”, care va avea loc la Miercurea Ciuc, intre 19 - 23 septembrie*.

Marca "Eveniment Responsabil" va pune reflectoarele pe acele manifestari care vor sti sa isi imbunatateasca impactul social, economic si de mediu in aceeasi masura in care isi delecteaza publicul.

In cadrul atelierului dedicat marcii, vei elabora un “plan de actiune” pentru evenimentul tau si vei invata cum sa-l pui in aplicare! Mai mult, iti vor impartasi din experienta lor organizatorii unor evenimente importante care si-au asumat deja provocarea marcii, precum Transilvania Fest, Ideo Ideis, ONG Fest, Festivalul de film istoric de la Rasnov, Padina Fest, Laboratorul de educatie nonformala!

Conditii de inscriere

La Universitatea de vara, vor participa 100 de reprezentanti ai ONG-urilor. Dintre acestia, 30 vor lua parte la atelierul “Eveniment responsabil”. Esti interesat? Atunci scrie-ne pe adresa contact@societal.ro, pana pe 1 septembrie 2012.

Mesajul tau trebuie sa contina: numele si prenumele, datele de contact, denumirea ONG-ului, functia pe care o ocupi, o scurta descriere (o pagina) a evenimentului pe care organizatia ta urmeaza sa il organizeze si pe care tu doresti sa-l responsabilizezi (denumire, scop, perioada, locatie, numar de participanti, finantator, parteneri, activitati). Vom selecta participantii pe baza motivatiei.

Toate costurile de transport, cazare si masa sunt asigurate prin proiectul Societal.

Principiul nediscriminarii reprezinta un pilon important pentru proiectul Societal. Ca urmare, selectarea participantilor la atelier se va realiza indiferent de rasa, religia, apartenenta etnica, sexul, varsta, orientarea sexuala, dizabilitatile sau statutul social al candidatilor.

Afla mai multe detalii privind Universitatea de Vara.

Societal (sau "Competente si instrumente pentru adoptarea responsabilitatii sociale si de mediu in cadrul organizatiilor societatii civile") este un proiect realizat de Asociatia REPER21, in parteneriat cu ANPCDEFP si Asociatia CRIES, si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

--

Alte articolele despre Universitatea de vara:


Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro