Autentificare


Conectare cu Facebook
cont nou?
parola uitata?

"Fara Risipa" te duce in Italia!

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 10-05-2017

"Fara Risipa" te duce in Italia!
Vrei sa faci o schimbare in orasul tau dar inca nu stii ce anume? Sau poate ai deja o idee despre ce ai vrea sa schimbi dar nu stii cum sa incepi… Ei bine, daca iti place natura, sa iti petreci timpul liber in moduri cat mai prietenoase cu mediul si, mai ales, daca esti interesat de subiecte precum “sustenabilitatea”, atunci locul tau e la schimbul de tineri Gândește global, acționează local.

Speranța în aer. Dialog cu Tim Flannery

scris de Creionetica, 03-04-2017

Speranța în aer. Dialog cu Tim Flannery
Între 06 - 11 aprilie, Editura Seneca îl invită pe Tim Flannery în România pentru trei dezbateri despre situația exactă a încălzirii globale, în special cea a României, și soluțiile practice la această problemă. Unul dintre cei mai renumiți autori contemporani de cărți de mediu, își va lansarea noua carte „Speranța în aer” și invită la dialog oamenii de afaceri, studenții, activiștii și reprezentanții guvernamentali.

Saptamana Internationala Repair Café la Cluj

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 13-10-2016

Data: 17.10.2016 - 22.10.2016

Saptamana Internationala Repair Café la Cluj
Cautam si propunem solutii pentru reinventarea Clujului. Un viitor mai bun al acestui frumos oras, forme alternative de economie, circularitate si zero deseuri sunt concepte asupra carora punem reflectorul in cadrul Saptamanii Internationale a Repair Café. Se va intampla si la Cluj in saptamana 17-23 octombrie.

Workshop-uri formative pentru grupurile consultative locale din zece comunități rurale din județul Iași

scris de Salvați Copiii Iași, 14-09-2016

Data: 14.9.2016 - 14.9.2016

Workshop-uri formative pentru grupurile consultative locale din zece comunități rurale din  județul Iași
Iași, 14 septembrie 2016. Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iaşi, organizează workshop-ul cu tema „Modalități de identificare a copiilor victime ale violenței domestice de către specialiștii din diferite domenii” la Centrul Județean de Incluziune Socială – DGASPC Iași, din strada Codrescu nr.6 Iași.

Unitate in diversitate, mic rai pe pamant la Aiud

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 19-08-2016

Unitate in diversitate, mic rai pe pamant la Aiud
“Un mic rai pe pamant”, asa a numit Mahe, una dintre participante, atmosfera din cadrul schimbului de tineret Unitate in Diversitate de la Aiud. In perioada 18-28 iulie, Societatea pentru Consum Responsabil a gazduit la Aiud schimbul de tineret romano-francez “Unitate in diversitate”. Proiectul coordonat de Societatea pentru Consum Responsabil si initiat de catre asociatia Les Pharedates a intrunit la Aiud 14 tineri adolescenti din Romania si Franta si a avut ca scop dezvoltarea abilita

Recrutare echipa de mediatori interculturali INTEGRARE+

scris de Centrul pentru Resurse Civice, 18-08-2016

Recrutare echipa de mediatori interculturali INTEGRARE+
Asociația Centrul de Resurse Civice, partener al Fundației World Vision România, recrutează o echipă de mediatori interculturali formată din 8-10 persoane care va fi implicată în proiectul INTEGRARE+ (număr contract FAMI/15.03.02). Persoanele selectate trebuie să fie disponibile până în luna mai 2017. Termenii de referință sunt disponibili în fisierul atașat. Candidații interesați sunt rugați să completeze formularul de înscriere menționat în documentul atașat și să

Upcycling textile la Repair Café Cluj

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 14-07-2016

Upcycling textile la Repair Café Cluj
O sesiune creativa de upcycling textile organizata de Repair Café Cluj si un ceai bun la Doamna T (Str. Napoca, nr. 10), o invitatie pentru o dupa-masa altfel a zilei de sambata, 16 iulie, intre orele 15-18.00. Finete, joc, gingasie si culoare sunt cuvintele care definesc atelierul de upcycling textile pe care il punem la cale pentru acest weekend.

Rezultate selectie finala- proiectul "Unity in diversity"

scris de Societatea pt Consum Responsabil (SRC), 11-07-2016

Rezultate selectie finala- proiectul "Unity in diversity"
Societatea pentru Consum Responsabil anunţă finalizarea selectiei la proiectul "Unity in diversity". Schimbul de tineri se adreseaza tinerilor intre 16 si 18 ani, este organizat de asociatia franceza de tineret "Phare Fadets". Este gazduit de Societatea pentru Consum Responsabil si se va desfasura in Aiud si Remetea (jud. Alba) in perioada 18 Iulie – 28 Iulie 2016.
Termeni si Conditii    Contact

Reper 21


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

License

Except where otherwise noted, content on this site is licensed under a
Creative Commons Attribution 4.0 International license.

Gazduit de HostX.ro