Harta Societal

articole media help close
ONGuri ONGisti Membri retea Promotori
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Investeste in oameni!
logo proiect
Get Adobe Flash player
 • rapoarte
  grid
 • retea
 • profilul meu
  grid
 • mesajele mele
  grid
 • grupurile mele
  grid
 • articole favorite
  grid
 • articolele mele
  grid
 • iesire cont
  grid
explore map
anunt

LABORATORUL SOCIETAL prezinta proiectul TOGETHER WE LEARN

Din 2001, Asociatia Esperando lucreaza in Baia Mare pentru a oferi copiilor cu dizabilitati oportunitati de recuperare, educare si integrare in societate. Recent, echipa si-a asumat o noua provocare: aplicarea indicatorilor de responsabilitate sociala in ultimul proiect Grundtvig al asociatiei: Together we learn – Impreuna invatam!

focus

Video Together we learn - Proiect Pilot de Responsabilitate Sociala

noi resurse

Lansare studiu "Achiziții publice ecologice în România. Protecția mediului prin cheltuieli publice responsabile."
by Ecopolis
Lansare studiu "AchiziÈii publice ecologice în România. ProtecÈia mediului prin cheltuieli publice responsabile."Pentru crearea unei piețe de produse ecologice în România și pentru responsabilizarea cheltuielilor publice este necesară o Lege a Achizițiilor Publice Verzi și un Plan Multianual pentru Achiziții Verzi în România. Un procent de 20% de achiziții ecologice din totalul cheltuielilor pentru achiziții publice ar însemna o piață a produselor ecologice de cel putin 20 miliarde lei. Acestea sunt principalele concluzii ale studiului Centrului pentru Politici Durabile Ecopolis: „Achizi

EIS-ALP – UN PROIECT SOCIAL & SOCIETAL DE EDUCATIE IN PENITENCIARE
by REPER21
EIS-ALP â UN PROIECT SOCIAL & SOCIETAL DE EDUCATIE IN PENITENCIARECe diferentiaza un profesor ce educa detinuti de un profesor ce activeaza intr-un alt sectoral educatiei adultilor? Care sunt competentele cheie pe care un educator trebuie sa le detina pentru a transforma un mediu custodial intr-un mediu pozitiv de invatare?

Codul deontologic al fotografului
by REPER21
Codul deontologic al fotografuluiAcest cod deontologic orienteaza atentia privitorului si a comunitatii de fotografi - jurnalisti asupra preocuparilor de ordin etic, ecologic si de responsabilitate sociala care intervin in raportul fotojurnalistului cu mediul natural si uman.

noi articole

ANPCDEFP a lansat apelul pentru formatori ErasmusPlus 2014-2016!
by REPER21
ANPCDEFP a lansat apelul pentru formatori ErasmusPlus 2014-2016!Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) a lansat ieri 14.04.2014 apelul pentru constituirea Retelei Nationale de Formatori ErasmusPlus.

Apel de cereri de finantare in cadrul Fondului pentru Relatii Bilaterale
by REPER21
Apel de cereri de finantare in cadrul Fondului pentru Relatii BilateraleMinisterul Fondurilor Europene, prin Punctul National de Contact, a lansat un nou apel de proiecte in cadrul Fondului Bilateral la Nivel National. Apelul vizeaza doua masuri: 1. Sprijin pentru deplasari cu o alocare financiara de 100.000 Euro si 2. Arii prioritare cu o alocare financiara de 636.000 Euro.

LABORATORUL SOCIETAL prezinta proiectul TOGETHER WE LEARN
by REPER21
LABORATORUL SOCIETAL prezinta proiectul TOGETHER WE LEARNDin 2001, Asociatia Esperando lucreaza in Baia Mare pentru a oferi copiilor cu dizabilitati oportunitati de recuperare, educare si integrare in societate. Recent, echipa si-a asumat o noua provocare: aplicarea indicatorilor de responsabilitate sociala in ultimul proiect Grundtvig al asociatiei: Together we learn – Impreuna invatam!

Serile ONG: despre comunicarea cu schepsis - runda 3
by Creionetica
Serile ONG: despre comunicarea cu schepsis - runda 3Agenția Creionetica adună din nou ONG-urile la un ceai și o dezbatere despre comunicare și importanța ei într-o organizatie. Miercuri, 16 aprilie, de la ora 18:00, la Aristocats Bistro, (Str. Teodor Ștefănescu, nr. 1, 3 minute de piața C.A. Rosetti) “Serile ONG” continuă cu discuții interesante despre identitatea organizației, neconvenționalul în comunicarea, alături de câteva proiecții ale unor campanii creative și de succes.

United Way România şi Fundaţiile Velux își propun să îmbunătăţească rezultatele şcolare în comunităţile defavorizate din România
by United Way Romania
United Way România Åi FundaÅ£iile Velux îÈi propun sÄ Ã®mbunÄtÄÅ£eascÄ rezultatele Åcolare în comunitÄÅ£ile defavorizate din România Programul United Way România „Învaţă să reuşeşti” luptă împotriva abandonului şcolar şi pregăteşte 1.500 de copii vulnerabili, adolescenţi şi tineri adulţi pentru o viaţă independentă. Pentru a-i ajuta să-şi desăvârşească educaţia, 800 de părinţi vor participa la cursuri de parenting, 180 de profesori vor învăța cum să lucreze mai bine cu copiii defavorizați din clasele lor şi 500 de voluntari vor fi implicaţi în activităţi educative şi de mentorat.

Orasul meu subiectiv, promovare fara pliante!
by Fundatia Progress
Orasul meu subiectiv, promovare fara pliante!Proiectul pe care îl propune Fundaţia Progress dezvăluie faţa secretă, dar minunată a oraşului Bistriţa!

left arrow
afis

Reteaua de formatori ErasmusPlus 2014-2016!

ANPCDEFP a lansat apelul pentru formatori Erasmus+ 2014-2016
right arrow

Agenda    Proiecte    E-ghid    Resurse    Media    Anunturi   
parteneri


Un proiect al Asociatiei REPER21 © 2010

parteneri parteneri

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Gazduit de HostX.ro